Eurovaalit 1996 - kannabisvaalit ?

Monet merkit viittaavat siihen, että kannabis saatetaan laillistaa EU:n sisällä seuraavien muutaman vuoden aikana. Suomen ensimmäisissä europarlamenttivaaleissa on jokaisella kansalaisella oiva tilaisuus vaikuttaa dekriminalisoinnin toteutumiseen.
Suosittelemme jäsenillemme ja kannattajillemme eurovaaliäänten keskittämistä Vihreän Liiton Matti Wuorelle. Sen lisäksi että Wuori omaa liberaalin kannan kannabiskysymykseen, hänen taustansa on laajemminkin yleishumanistinen. Wuorella on myös varsin realistiset mahdollisuudet tulla valituksi. Wuori on ainoa Vihreän Liiton ehdokas, joka ei ole 'kääntänyt takkiansa' kannabiskysymyksessä (vrt. esim. Pekka Sauri).


Tarkista ehdokkaasi kanta kannabikseen

Ohessa on luettelo joukosta eurovaaliehdokkaita luokiteltuna sen mukaan, miten kukin ehdokas suhtautui väittämään: 'Lievät huumeet, kuten kannabis, on sallittava'. Tiedot on koottu Allianssin Haravasta.

Huom! Aiemmasta tiedosta poiketen Marina von Weissenberg onkin täysin *E*R*I* mieltä kannabiksen laillistamisesta. Pahoittelemme kömmähdystä, joka sai alkunsa Allianssin haravasta.