Etptk:n sivun nro 9

KUULUSTELUPÖYTÄKIRJA

Kuul ptk:n sivun nro 5
Kuulusteltavan nimi

NIEMINEN Tero Olavi

Huumerikosyksikössä keskiviikkona 27.8.1997 klo 14.05 alkaen rikosylikonstaapeli Juha Kypärän uudelleen kuulustelemana ja vrk Kari Puiston allekirjoitettaessa läsnä ollessa huumausainerikoksesta epäilty Tero Nieminen kertoo seuraavaa:

Minulle kerrottiin oikeuteni, asema esitutkinnassa sekä mistä teosta minua epäillään. En tarvitse kuulusteluun avustajaa enkä kuulustelutodistajaa. Edelliseen kuulusteluun minulla ei ole huomautettavaa.

Pyydettäessä minua vielä tarkentamaan kannabiksen käyttöäni kerron, että ensi kokeilu tapahtui Roskildessa vuonna -88, kuten olen aikaisemmin kertonut. Suomessa aloitin kannabiksen käytön samana vuonna.

Ilmoitukseni käyttökertojen suhteen perustuu siihen, että olen mielestäni keskimääräisesti käyttänyt kuluneen yhdeksän vuoden aikana kannabista 2-3 kertaa kuukaudessa. Kuten olen jo aikaisemmin kertonut olen pitänyt välillä taukoja käytössä. Opiskeluaikana vietin pari välivuotta ulkomailla (muistaakseni vuoden 1989-1990 vaihteessaja vuoden 1992.)
En pysty yksilöimään käyttökertoja sen tarkemmin. Käyttö on riippunut monista tekijöistä: viime vuosina olen ollut työelämässä, jolloin käyttö on ollut erilaista kuin esim. opiskeluaikana. Tämä ilmoittamani käyttökertojen (2-3 krt/kk) määrä on kuitenkin oikea myös viime vuosien osalta.

Kysyttäessä minulta kuinka paljon olen käyttänyt kannabista yhden vuoden aikana, vastaan, että käyttämäni kannabiksen kokonaismäärä vuoden aikana on kymmeniä grammoja, ehkä 10-15 grammaa.

Kysymys: Oletko tarjonnut kannabista muiden käytettäväksi?
Vastaus: en

K: Onko joku tarjonnut sinulle kannabista käytettäväksi?
V: ei

K: Missä olet säilyttänyt hankkimasi kannabiksen?
V: kotona

K: Minkä ajan asuit Espoossa.
V: muutin Espooseen marraskuussa -96 ja sieltä Helsinkiin Vuorimiehenkadulle huhtikuussa -97.Luettu, annettu tarkastettavaksi ja hyväksytty
Kuulustelu päättyi klo [ ] jatkuu

INDEX
<= =>