Etptk:n sivun nro 7

KUULUSTELUPÖYTÄKIRJA

Kuul ptk:n sivun nro 3
Kuulusteltavan nimi

NIEMINEN Tero Olavi

Pääasiallisesti olen hankkinut käyttämäni kannabiksen ostamalla. Minulla ei ole ollut ketään tiettyä henkilöä tai mitään erillistä paikkaa mistä olen kannabiksen ostanut. Sinä aikana kun olen asunut Helsingissä olen hankkinut omaa käyttöäni varten hasiserät yleensä keskustasta kadulta. Itse asiassa kannabiksen viljelyn olen aloittanut varsinaisesti tänä vuonna. Tämä aikaisemmin mainitsemani viljelyerä oli minun ensimmäinen.
Kysyttäessä minulta minkälaisia tuntemuksia koen käyttäessäni itse kasvattamaani kannabista, kerron, että itse kasvatettu on parempaa kuin mitä kadulta saa. Se toimii paremmin. Se saa ajattelun toimimaan eri tavalla, esim. musiikki voi kuulostaa paljon paremmalta.

K: milloin viimeksi olet käyttänyt täällä Helsingissä muuta kuin itse kasvattamaasi kannabista ja mistä olet hankkinut aine-erän?

V: viime syksynä (syyskuun jälkeen -96) ostin Helsingin rautatieasemalta minulle tuntemattomalta ulkomaalaiselta henkilöltä pienen erän hasista. Maksoin miehelle viiden gramman erästä 300 markkaa. Tämän viiden gramman erän käytin itse asunnossani Espoossa. Kyseistä erästä tuli muutama kymmenen käyttökertaa.

K: Oletko myynyt tai tarjonnut muiden käytettäväksi itse kasvattamaasi kannabista?

V: en ole.

Haluan lopuksi korostaa, että ensinnäkin syyte voitaisiin jättää ajamatta tai rangaistus tuomitsematta, jollei teko-olosuhteet huomioon ottaen ollut omiaan heikentämään yleistä lainkuuliaisuutta.Luettu, annettu tarkastettavaksi ja hyväksytty
Kuulustelu päättyi klo 15.25 [ ] jatkuu

INDEX
<= =>